onsdag 11 april 2012

Påsken och så vidare

Nu är vi i stan och hänger gäng igen, hela helgen har vi varit i byn och det har varit helmysigt! Vi åkte dit redan i torsdags på kvällen så vi hant inte göra speciellt mycket. I fredags blev det grillning & skoter oså. I lördags åkte vi till kuoksu på pimpeltävlingen. Det var inte så roligt med tanke på att isen var förjävlig där. Knappt en enda fick ner pimpeln i hålet. Men det var en riktigt mysig dag i alla fall, vi åkte vid 10 och hemma vid 17 så en heldag i solen fick det bli. På kvällen tog vi en heldel öl och cider med gubbens kompis och hans flickvän i byn, riktigt trevligt & roligt! I söndags likså i måndags hade vi svinfint väder så det blev en massa skoter, pimpling och grillning med världens bästa kille och hans family.

I måndags kom vi till stan i alla fall och det var riktigt skönt att komma hem. Dessa dagar har vi inte alls gjort mycket. Nisse har sovit över här och sånt mys bara :) Skönt att ta det lungt, för man kan inte säga att vi gjort annat dessa dagar.

Nu har jag nyss varit ute på prommis med Nisse, min fina doggis! Och nu ska jag kika lite avsnitt av oth. Spana lite på min snygga gubbe som sitter och spelar sitt dåliga spel på datorn ;) och så vidare.

Har inte mycket bilder från påsken, så det kommer nog bara upp nån enstaka.

Vi hörs när vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar